torsdag 23 februari 2017

LEGO® Minecraft 21134 Basen vid vattenfallet

LEGO® Minecraft 21134 Basen vid vattenfallet



Du har slagit dig samman med Alex för att bygga det ultimata skyddsrummet, och därifrån kan ni ta er längre in i det bergiga Minecraft™ landskapet. Det coola, enorma skyddsrummet med trädgård på taket, vattenfall och hemlig lavaingång har satt din kreativitet och byggkunskap i Minecraft på prov, och nu har du förtjänat lite avkoppling. Klipp det färgade fåret, fiska lite mat åt katten, odla grödor och lägg dem i lådorna och njut av basens lyxiga inredning med mattor, städ, ugn, tre arbetsbänkar och flera rum och dörrar. Det här är den perfekta basen när du måste försvara dig mot endermen, zombier och andra fientliga mobs som härjar efter mörkrets inbrott!
● Innehåller minifigurerna Steve och Alex plus en byggbar enderman, en zombie, en katt och ett färgat får. ● Basen vid vattenfallet har ett vattenfall, trädgård på taket, hemlig lavaingång, fyra dörrar plus en detaljrik inredning med öppen spis, två ramar, två kistor, två sängar, ett städ och en arbetsyta med tre arbetsbänkar. ● Öppna Basen vid vattenfallet för att komma åt den detaljrika insidan, och ta av taket för en större lekyta. ● Skjut panelen åt sidan så hittar du den hemliga lavaingången! ● Klipp det färgade fåret, fiska, mata katten och odla grödor. ● Greppa ditt diamantsvärd och försvara basen mot endermannen och zombien. ● Tillbehör: metspö, vete, sockerrör, fisk, pumpa, fårsax och spade. 
• Innehåller även ett svärd. ● Moduldesign med tre olika modeller som är enkel att bygga om. ● Låt fantasin flöda – bygg om setet till andra LEGO® Minecraft™ modeller! ● Setet innehåller över 720 delar och ger en lämplig bygg- och lekupplevelse från 8 års ålder. ● Modellen är 20cm hög, 24 cm bred och 24 cm djup.
Artikelnummer: 21134
Rek.ålder: 8+ år
Antal delar: 729 st
Lanseringsår: 2017

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar